Lokaluthyrning

Har du en vakant lokal?


Vi erbjuder ett omfattande marknadsföringspaket som kan hjälpa dig att hitta hyresgäster! I samarbete med Västkustfastigheter annonserar vi din lokal på flera plattformar, inklusive www.vastkustfastigheter.se, där vi specialiserar oss inte bara på förmedling av fastigheter för privatpersoner utan också inom kommersiella områden och försäljning av kommersiella fastigheter. Vi skickar även ut information till vårt kundregister och matchar din lokal mot potentiella spekulanter. Dessutom annonserar vi på www.objektvision.se, en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i hela Sverige. Slutligen når vi också ut till en bred publik genom att annonsera på www.blocket.se, Sveriges största handelsplats.”

För att maximera intresset för våra lediga lokaler och lägenheter är det viktigt att de presenteras med både bilder och ritningar. Om du inte har tillgång till bilder, erbjuder vi att komma och ta några åt dig. Vi förstår att det inte alltid är möjligt eller önskvärt att ta bilder inifrån lokalen, men vi ser till att inkludera fasadbilder. Alternativt kan vi visa ritningar av lokalen.

 

Ritningarna skickas till en av våra partners för digitalisering i antingen 2D eller 3D-format, vilket ytterligare förbättrar presentationen av lokalen och underlättar för potentiella hyresgäster att förstå dess layout och potential.

Kontaktuppgifter och Visningar: I vår publicering hänvisar vi till era kontaktuppgifter så att kunderna kan ringa er direkt eller er bovärd/förvaltare. Ni tar hand om visningarna och den fortsatta kommunikationen med kunderna, och meddelar oss när annonsen ska tas bort.

Uppgifter om Lokalen:
Vi skickar ett formulär till er som ni fyller i och som utgör grund för annonseringen.

Drönarfoto:
Nu kan vi erbjuda er drönarfoto till förmånliga priser för de flesta fastigheterna. Om läget är en fördelaktigt egenskap att framhäva är detta ett utmärkt sätt att göra det.

Hyreskontrakt:
Ni ansvarar för att upprätta hyreskontrakt och dess förutsättningar.

Visningar:
Ni tar hand om visningarna av lokalen.

Intresserad? Kontakta oss:

Eller kom förbi vårt kontor under besökstiderna: Torsdag till fredag 9:00-12:00 & 13:00-17:00 Adress: Storgatan 11, Ängelholm (Samma lokaler som Västkustfastigheter)

Martin Lamberth

Järneken Fastighetsförvaltning AB
Södra Kyrkogatan 9
262 37 Ängelholm

e-post: info@jarneken.com
tel: 0431-15771

Kommentarer inaktiverade.